Recipe: Delicious Bruschettas d aubergine

Bruschettas d aubergine. Günstige Preise & Mega Auswahl für Bruschetta. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de munt fijn en de plakken aubergine in blokjes.

Bruschettas d aubergine Besmeer de stokbroodjes met een laag ricotta. Snijd de plakjes aubergine door de helft en beleg de bruschetta's hierme. De Aubergine wordt in schijven gegrild en dat dient als broodje waar de salsa op gaat. You can cook Bruschettas d aubergine using 6 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Bruschettas d aubergine

  1. It’s 2 of grosses aubergines.
  2. It’s of Sauce tomate.
  3. It’s of Basilic.
  4. It’s of Ail.
  5. Prepare of Olive.
  6. You need of Sel / poivre / huile d'olive.

Wij kregen een mooie aubergine mee bij Carnivoornia. Daar moesten we natuurlijk wel wat mee doen. Je kan ze vullen, als plakken grillen. Maar wij vonden dit wel een leuk idee.

Bruschettas d aubergine step by step

  1. Découper les aubergines en tranches de 5mm environ.
  2. Déposer les tranches sur une plaque a four. Tartiner les tranches de sauce tomate..
  3. Ajouter les tranches de chèvre sur la sauce tomate.
  4. Rajouter l'ail frais coupé en petit bout, le basilic et les olives. Le sel et le poivre et un filet d'huile d'olive et d'eau..

Snijd de aubergine in ronde plakken. Grill de aubergineplakken in een grillpan. Snij schuine sneden van het brood en rooster deze onder de grill of in een grillpan. Bestrijk de sneden brood met olijfolie en wrijf ze in met het teentje knoflook (of pers een teentje knoflook boven een schaaltje met olijfolie en bestrijk hiermee de sneetjes brood) Frisse pasta of rijst salades, lekkere stukjes vlees op de barbecue en vooral niet te vergeten de smaakvolle bruschetta als antipasto! Waarschijnlijk kennen jullie allemaal wel de klassieke bruschetta met alleen een beetje olijfolie of met tomaat, maar vandaag het recept van de meer bijzondere en o zo smaakvolle bruschetta: Bruschetta met gegrilde aubergines.